0

Lage Gouwe 24 | 2811 LG Gouda Telephone +31(0)6 1497 9647 Email info@hansdenhollander.com

Welkom op de website van Hans den Hollander Prints

 

Wie zijn wij?
Hans den Hollander Prints onderdeel van Hans den Hollander Art & Design, is een galerie gespecialiseerd in grafiek van bekende kunstenaars van 1850 tot heden. Eigenaar van de galerie is Hans den Hollander, beeldend kunstenaar, grafisch vormgever en collectioneur van grafiek sinds het verlaten van zijn opleiding aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam in 1972. De interesse voor de prentkunst begon bij hem na een korte stageperiode in de internationaal bekende grafiekwerkplaats van Piet Clement in Amsterdam waar hij werkzaam was als assistent litho- en etsdrukker.

Verkoopinfo
Wanneer u nadere informatie wenst over een prent op onze website, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via: info@hansdenhollander.com. U kunt ons ook telefonisch bereiken op nummer: 06 14979647 Uiteraard kunt u ook direct prenten bestellen via de website. Prenten worden na betaling op van de verkoopprijs en verzendkosten binnen 5 werkdagen verzekerd verzonden (8,50 euro, elk adres binnen Nederland). Op verzoek kunnen prenten worden afgehaald in onze winkel in Gouda.

Veilig betalen via iDEAL
U betaalt via uw eigen bank, m.a.w. u rekent af binnen uw vertrouwde internetbankieromgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. iDEAL is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Hoe werkt het?
Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, Fortis Bank of ING Bank, dan kunt u gebruik maken van iDEAL. U plaatst uw bestelling in uw winkelwagen en kiest vervolgens iDEAL als betaalmethode. Na de keuze van uw bank, wordt u automatisch doorgestuurd naar uw vertrouwde internet betaalomgeving, waar uw betaling klaarstaat en u de ontbrekende gegevens invult.

Het bedrag wordt onmiddellijk van uw rekening afgeschreven en Hans den Hollander Prints ontvangt een bevestiging dat uw bestelling betaald is. Vervolgens krijgt u een e-mail met de bevestiging van uw bestelling.

Heeft u vragen over iDEAL of wilt u graag via iDEAL betalen, dan kunt u contact opnemen met uw eigen bank of ga naar www.ideal.nl

Adres:
Hans den Hollander Prints, Lage Gouwe 24, 2801 LG Gouda
Telefoon: 06 14979647
Postadres: Hans den Hollander Prints, Beatrixlaan 38, 2811 LX Reeuwijk

Bank: Rabobank, Hans den Hollander Art & Design, Reeuwijk
IBAN: NL73 RABO 0354 9401 71, BIC code: RABO NL 2U
BTW nr 0828.34.209.B.02 - KvK Rotterdam 24337068

Wat bieden wij
Hans den Hollander Prints biedt u een breed scala aan van 19e eeuwse, moderne en hedendaagse grafiek tegen een aantrekkelijke prijs. De prenten worden niet ingelijst verzonden om de verzending gemakkelijk en goedkoop te laten verlopen. Wel bieden wij u de service om tegen een aantrekkelijke prijs in ons eigen atelier een lijst op maat te laten maken. Het aanbod van Hans den Hollander Prints wisselt wekelijks, dus kijk regelmatig op onze website.

Garantie
Hans den Hollander Prints is lid van de VOG (Vereniging van Originele Grafiek). Wij garanderen alle aangekochte grafiek op echtheid. Mocht onverhoopt het tegendeel blijken dan nemen wij de door u aangekochte prent terug en wordt het bedrag van aankoop direct aan u terugbetaald. Als de bestelde prent u na ontvangst tegenvalt bent u niet tot aankoop verplicht en zijn daar evenmin kosten aan verbonden. Slechts de retourport is voor uw rekening. Wel geldt een termijn van ten hoogste 7 dagen voor een retourzending na ontvangst.